aaah...

Tänkte kika in och säga att livet är inte lätt. Långt i från.
Just nu är saker och ting ännu en gång upp och ner och jag stressar som en dåre. Mot vad?!?
ja ... det kan man fråga sig. Hoppas helgen blir lugn å skön utan bekymmer!!

guuu sô tråkigt!!

Jag sa nej till båttur och jag sa nej till filmkväll. Orsak - trött och osocial.
Men nu vill jag både åka båt och kolla på film med nån. Men nu har alla andra fixat andra saker att göra och jag sitter här själv. Suuuck. Får ju dock skylla mig själv. Så är det.

Har kikat efter ngr filmer som jag snart tänkte se. Men först poppa lite popcorn, kanske ska jag duscha också??
Det märks.

Det är frestande att messa den gamle. Men nej. Jag måste ha lite karaktär. Även om jag vet att han säkerligen inte har ngt för sig så måste jag hålla nån slags cool fasad uppe. Gosch. Frestande var ordet - jag vill ha sällskap.

Ps. Är luspank. Fy fan va det suger. Pengar kommer in på kontot på måndag. Jag ser dem på kontot redan nu och de skrattar åt mig... Jag ska leva på 500 nu under helgen. Det ska räcka till bensin, alkohol och inträde. Blir roligt att se om det funkar.

ånger vs. ångest

Har inte bloggat på länge. Har haft för mycket ånger för att ha ngt vettigt att skriva! hua.. Ångesten och ångern börjar väl lägga sig, men jag tycker fortfarande att jag var dum i helgen - och det finns det nog fler som tycker. Speciellt en. Förlåt.

aja.

Fredag: Myskväll. AfterWork, tacos, romantisk film - och massa sms. :)
Lördag: Dop & 30årskalas(middag,lekar,släkt,tårta,bäbismys), fest hos mig, 13 killar kom anstormande, utgång, hemliga händelser,dumheter,ångest & ånger.
Söndag: ÅNGER,pinsamheter, snabbdejt med fröken O,filmkväll med vän... feber?

Fin människa(?) som jag var mkt dum mot. FÖRLÅT!!!


tecken?

Jag tar det som ett tecken. Har ju funderat på att söka nytt jobb. Mest för att se om jag är eftertraktad på marknaden :), men även för att jag inte känner att det klaffar 100 där jag är nu!...
Men... annonsen gick ut idag och den ligger inte kvar på nätet så jag vet vart jag ska skicka den. Pratade med dom som lagt ut annonsen och de ville gärna att jag skulle söka och jag fick längre ansökningstid. Men jag hittar ju inte annonsen så att jag vet vart jag ska skicka ansökan... som sagt.

Detta borde vara ett tecken, eller hur?!
Finns inte så mkt jag kan göra... jo. Jag skulle kunna ringa på måndag och säga att jag glöömde kopiera annonsen... men. Nja. Tror inte det :)

söka nytt jobb!?

En drömtjänst har kommit ut i kommunen. Dilemmat är nu - söka eller inte söka?!
Jag har bra möjligheter att vara påtänkt, det tror jag faktiskt. Men frågan är om jag ska stanna där jag är nu och kämpa, eller om jag ska söka mig nya utmaningar? Hoppas mentor ringer upp mig sen och guidar mig lite :)

mitt nya liv?

Nu är semestertiderna över - även om jag inte haft någon semester så känner jag ändå att det är nya tider som startar nu. Nu drar jobbet igång på allvar och jag måste verkligen skärpa mig. Jag tror att jag börjar komma in i mitt nya liv och jag har någon form av rutiner som funkar. Jag ska även försöka komma i ekonomisk balans. Men det ser inte så ljust ut !!
Men så till saken. Jag har bestämt mig för att börja ett nytt hälsosamt liv. Jag har mål som sträcker sig till jul. Jag hoppas att jag håller i tills dess - den som lever får se. Men tanken är god och jag ska faktiskt försöka. Idag tog jag en långpromenad (med mina mått mätt) och gjorde lite övningar här hemma. Maten var relativt nyttig och jag måste ju säga att jag har börjat bra i alla fall. Nu håller jag som sagt tummarna för att jag hänger i och inte glömmer bort att jag ska leva nyttigt. Det har hänt förut så att säga :D

Märker ni att jag är något positivare än vad jag varit senaste tiden?!? Jag tror att det är påväg att vända - jag hoppas på det i alla fall. Idag har jag levt ett "berg-och dalbaneliv". Andra dagar har varit deppiga så jag ser detta som positivt, att jag varit glad vissa delar av dagen.

Nu ska jag bädda ner mig och läsa boken jag började på igår "Att älska som en porrstjärna - en sedelärande berättelse" av Jenna Jameson och Neil Strauss. Den är bra såhär långt.

bitterhet och dubbelmoral.

haha...
jag är bitter och irriterar mig väldigt mycket i bloggvärlden. Jag läser många bloggar dagligen som är oerhört patetiska. Jag länkar inte eller nämner några namn. Huamejja och få ovänner här i bloggvärlden :) haha. Nej då. Många stora bloggar har dubbelmoral och de inser det inte själva. Många visar upp allt "perfekt" men utelämnar det som inte är rosa och skärt. Det blir så fel - förebilder?! Skulle inte tro det...
Men trots min bitterhet över alla dessa bloggar så fortsätter jag att läsa - så därför ska jag sluta klaga nu eftersom jag inser hur patetisk jag är. :)

helgen.

Träningsvärk och trött som fan! Busy helg, men den har varit jättejättebra!

Pappa och siss kom i fredags. Vi fixade lite grejer i lägenheten då, gick en snabbsväng på IKEA och shoppade en lampa + mat i en annan affär. Blev iddag på Max, kanske inte det nån av oss önskade. Men vid blodsockerfall finns inga andra önskemål än att mat ska komma ner i magen - fort. Max=nödlösning för att slippa storfamiljebråk. :)
Lördagen gick jag upp 8 och blev serverad frukost av pappa, finfint. Sen drog vi igång med att flytta ur gamla lägenheten och skruva & borra i den nya! Efter att de åkt hem så sussade jag lite i soffan, städade lite och sen kom folket för att festa.
Klassisar - de ger mig så mycket glädje. Så mycket minnen. Guuu va jag gillar dem....
Utgång - pinsamheter - kebab - somnade gott!!!

osmidiga människor.

... eller ärliga och rätt fram!? ja jag vet inte. Jag slutar aldrig förvånas.

Mörbultad!?

Det känns som om någon har kört över mig med en traktor. Inte för att jag vet hur det känns. Men vi säger att det känns såhär :)

Det ska bli skönt med helg, men även den kommer vara slitsam så jag vet iofs inte om jag längtar !! :) Jo... det gör jag! MASSA. Underbara pappi kommer, och så även fina fina syster. Hon ska se mitt nya place för första gången, skoj att se vad hon tycker om det. Imorn hoppas jag att vi ska slappa och äta väldigt gott. På lördag blir det hårdköra. Flytta de sista grejerna från gamla lägenheten och hit. Puuuust (fyra trappor & ingen hiss). Plus att vi ska skruva upp hyllor, tavlor och lampor. Jag hoppas på att få lite ordning i denna röra. Kanske ska jag ta en tripp till IKEA imorn innan de kommer?! Köpa nån lampa att ha i lilla rummet och några svarta "Lack"-hyllor!? humm...

I vilket fall som helst så längtar jag massa efter dem och hoppas vi får en trevlig helg, trots massa "måsten".

Lördagkväll ska tillbringas på uteställe. Jej. Med goa människor... Hoppas på ett fint ansikte ute, men jag hoppas inte på för mycket.

"När kroppen säger sitt får huvudet säga vad det vill?"

tack du bloggläsare. (Appropå förra inlägget.

Nu ska jag kolla klart på Projekt Runway & sen försöka sova. Imorn är en ny dag - på nya jobbet som jag trivs bättre å bättre med!!

huvudet vs. kroppen

Vem sa:
"När kroppen säger sitt får huvudet säga vad det vill?"
Nåt barnprogram eller hur var det??!

Det är iaf så jag känner just nu. Lite roligt är det allt. När det inte finns någon logik i kroppens beteende. Pirret i magen, de "förbjudna" tankarna... aaahh :D Jag kan inte annat än att säga att jag behöver det. Jag analyserar det inget mer, för jag vet att  jag inte kommer fram till något bra... jag behöver det. Kort och gott.

pappi

Underbara pappa kommer på fredag. Mys mys!! Vi ska fixa i lägenheten...
om... Jag inte gjort mig ovän med mamma å pappa för lång tid framöver. Återstår att se.

bittrast eller mest bitter?

jag är en oerhört tråkig person. Jag kan inte bestämma om jag är bitter (vilket är oerhört negativt) eller om jag bara är realistisk och även väldigt besviken på flera...(?) Fin gräns det där. Men det är ju sällan så att jag är perfekt och det är fel på alla andra. Även om man vill att det ska vara så, så får man ju ofta inse faktum att man inte kan leva i den "drömvärlden".
Men jag känner mig lämnad och åsidosatt av vissa... Det är en ledsam tanke och det bidrar till min förvirrade syn på mitt liv.

Nej... jag vill bli en glad tjej igen som inte är bitter, arg, ledsen, förvirrad, desperat, har bekräftelsebehov (mega)... osv osv. Vart är du?!?

lite ångest.

Lite ångest är det allt idag. Det kunde ha varit värre, jag får trösta mig med det. Men min mun glappar så jävla dant på fyllan. Varför!? aja. Jag var inte den enda, så det tröstar ju oxå lite. Spännande att gå till jobbet imorn, eller inte... (?)

RSS 2.0