arbetslös.

Nu har nog första chocken lagt sig. Jag är arbetslös efter årsskiftet. HJÄLP säger jag bara...
Men det är som det är, och ångest framkallar enorm kraft. Har sökt hur mkt jobb som helst. Det är inte så bra kvalitet på mina ansökningar - men det orkar jag inte tänka på nu :)
Jag har gråtit endel publikt. Men jag inbillar mig att det visar att jag är mänsklig och på nåt sätt vill vara kvar på jobbet. Jag vet inte om det sista är sant.. men men.

Men jag blir så himla förvånad över ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR. Jag vet ärligt talat inte vad jag gjort för att förtjäna dem... ?? Familjen som peppar och ställer upp. Vännerna som skickar kort, choklad och kommer med presenter. Arbetskamrater som beklagar och söker jobb åt mig. Alla dessa sakerna värmer så himla mycket och man klarar mycket i livet med detta stödet. När det stormar visar folk vad de går för och mina vänner är ena sanna vänner - det är ett som är säkert. TACK FÖR ATT NI FINNS!!!


Det löser sig nog :)

"Another ditch in the road You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through"
Savage Garden - Two Beds and A Coffee Machine

Sitter i min lya med tända ljus och är allmänt filosoferande. Jag skulle inte säga att jag är ledsen eller nåt sånt, utan mest funderar och fäller några tårar. Lyssnar på låten ovan och intalar mig att allt kommer ordna sig... För så är det ju faktiskt. Tänker man efter så har man ett enormt skyddsnät. Kollade på fotbollsgalan igår och blödig som jag är så fällde jag några tårar när Frida Östberg(?) höll sitt tal. Hon sa att hon i vilken stan hon än befinner sig så finns det alltid en släkting, vän eller familjemedlem där och stöttar henne. Ordagrannt kanske jag inte kan säga det samma, men samma känsla har jag nog. Fina fina vänner, underbar familj och en något sargad släkt (men som jag ändå vet ställer upp). Underbart och det ger stor trygghet när världen skakar...

Blödig och djup är jag idag - som alla andra gånger jag bloggar. :D
Men jag är faktiskt inte ledsen över allt som händer och den oro som finns. Jag försöker se det ljusa och tror verkligen att allt löser sig. Jag har börjat fundera ut några andra planer på vad som ska hända med mig om allt skiter sig. Mamma blir jättetrött på mig för att jag utgår från att världen ska gå under. Men jag måste ha andra planer i bakfickan för att kunna vara lite lugn och inte oroa mig så mycket.

Plan 1 - börja plugga igen. Sökte faktiskt kurser
Plan 2 - A-kassa bo kvar i staden och lägenheten
Plan 3 - A-kassa men flytta hem till mamma å pappa
Plan 4 - SÖKA ANDRA JOBB!! :)

ah. Det löser sig nog....

God natt.

Guuu va jag kommer somna gott!!
Jag är ljuvligt trött. Det är så underbart. Det är fredagskväll och jag har sovmorgon imorn... Har druckit ngr glas vin. Kanske nåt för mkt, men vad gör det. Kvällen har varit riktigt trevlig. Skitgod mat, härligt sällskap, mjukiskläder och IDOL. tack tack... och godnatt!!

...

Kikar in här för att säga ... ATT JAG ÄR TRÖTT!!
Därför springer jag nu runt i lägenheten för att fixa allt så jag kan sova snart!! Ska packa lite inför hemresan imorn och försöka plocka undan allt skräp som ligger överallt!! sen ska jag bums i säng!!

Jag längtar hem som aldrig förr, det ska bli så skönt att komma hem till mammsen å pappsen. Hoppas på julmarknad oxå - men jag ska inte hoppas för mycket tror jag :)

Sökte mina två första jobb igår. Läskigt läskigt. Känns lite skönt att ha tagit steget - men lite läskigt för att jag inte vet vad jag vill! men men... det spörs vad som händer!! "dä ordnör sä..." eller nåt sånt!!

bra gårdagskväll!!

Perfekt fylla, bra spelning, roliga människor, trevliga återseenden...
Roliga händelser.... somnade gott!!

Idag skiner solen och jag tror det är väldigt kallt ute! Jag ska snart tvätta bort gårdagens smink (!) och sedan ge mig ut. Njuta.

RSS 2.0