framsteg

Det går bra...

Tänkte bara skriva en rad om att min chef erbjöd mig "ett steg frammåt". Det är jävligt coolt, en vecka och två dagar på nya jobbet och jag får redan ta ett steg frammåt. Det känns som att han ser mig och är beredd att satsa på mig.
Jag trodde aldrig att jag skulle vara glad över att jobba åt min "gamla" arbetsgivare. Men hittills så verkar det ju jättebra! Går det frammåt på detta viset kanske jag är beredd att stanna kvar i staden... Men jag ska ju inte säga för mkt! :)


Academic Work suger.

Jag kan inte låta bli att bli jäkligt less på Academic Work. Jag blev uppringd för ett jobb där för några veckor sedan och var lite intresserad...
De låg på och vi kom fram till att de skulle presentera min profil för uppdragsföretaget. Sen dess har jag inte hört ett knysst. NADA. De har ringt om andra jobb med inte sagt ett ord om denna tjänst.
Kollade min mail, som jag ALDRIG, använder igår. Där hade jag fått ett mail av Academic work som kort och gott sa att tjänsten var tillsatt med annan sökande. BULLSHIT!!! Den är inte tillsatt med nån... Det blev ingen tjänst för academic work.
Nä jag är numer väldigt skeptisk till bemmaningsföretag...

Vad det gäller detta ärende så har jag koll på hur det har gått till och kan därför uttala mig om detta företag!

Sur & tvär.

Börjar med att skriva att jag träffade en kändis igår. haha... Tony Rickardsson. Så var det sagt.

Idag har jag tvättat bilen, hoppas det inte blir jättekallt så att dörrarna fryser fast. Håller tummarna. Försökte mig på att byta framljuset. Nähäp. Gick inte så bra. Frågade en av mina "kollegor" om hjälp, kärringen fräste åt mig. Jag tänkte tyst att "du ska fan hålla käften och hjälpa mig för jag gör din lön". Men turligt nog knep jag ihop och sa snällt "jaha". Jag betalade min tvättid och åkte till en ny mack - samma företag - mina "kollegor". Jag frågade om hjälp och en av tjejerna blev snällt ut och visade mig hur man skulle göra - väldigt pedagogiskt. TACK. Sa sedan lite försynt att jag också jobbar/jobbat inom samma företag som hon. Hon skrattade och jag skämdes över att jag inte kan byta lampor. Jag kan kanppt byta vindrutetorkare heller... aaja. Det är mkt jag inte kan. Det var den historien.

Nu funderar jag på om jag ska städa lgh eller färga håret?! hum... eller läsa klart min bok :)

halloj.

Nu har jag bott i nya staden och nya lägenheten drygt en vecka. En vecka och två dagar...
Det känns faktiskt bra. Det är inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, men det kanske kommer.

Jag trivs i lgh, även om den är LITEN. haha. 19 kvm är inte att leka med. Jag tycker det funkar, hade gärna önskat att det fanns iaf en garderob till och att "köket" var bättre planerat. men men... man kan ju bara drömma :)

"Firade" alla hjärtansdag i min ensamhet. Klart det känns lite halvtråkigt, men jag ville vara kvar i stan denna helgen och det verkade inte vara nån som kände för att komma hit... Men jag känner mig inte ensam.

Jag ska bara säga att jag är jättestolt över att jag gör detta. Hux flux ny stad och nytt jobb. Det är inte vad jag trodde om mig själv. Men nu har jag gjort det och jag tror faktiskt att det här blir bra!

Nu ska jag städa lite i lgh och sedan åka och städa bilen...

mina lägenheter.

Min första lägenhet var en möblerad etta i andra hand. Den var på 44 kvm. (Augusti 2005)
Min andra lägenhet var en jättefin bostadsrätt på 35 kvm. (Januari 2005)
Min tredje lägenhet var en studentlägenhet på 24.5 kvm. (Augusti 2005)
Min fjärde lägenhet var en 2.5:a på 54 kvm (men ÄR/VAR större än så). (Juni 2008)
Min femte lägenhet är en etta på 30 kvm som nu hyrs ut i andra hand. (Februari 2009)
Min sjätte lägenhet är en etta på 19 kvm. (Februari 2009)
Vad blir nästa?! :)

Flyttproffs?
Nu har pappsen åkt och lämnat mig ensam i nya stora staden. Känns rätt ok faktiskt. Lägenheten är fin och ligger bra. Tog fem minuter att gå till city. Så jag bor väl i city kan man säga... antar jag. Pappa tyckte vi skulle ta bilen när vi skulle gå på stan. Men jag trodde att jag bodde nära stan. Så för säkerhets skull (?) så frågade han nån som gick här ute vart Clas Ohlson låg, om det var nära! Dom kollade förvånat på honom och svarade att det var inte alls lång. Så det blev en promenad till stan som alltså tog 5 minuter, och då är pappa numer mer eller mindre invalid. Jag kanske kan stressa sträckan på 3 minuter. :)

Gårdagen var jobbig. Mycket svett och stress. Undrar hur mkt som är med som skulle med. aja.. Antar att man överlever även om några saker försvann längs vägen.
Nu ska jag bara bli "hemma" i den här staden, lära känna den och förhoppningsvis lära känna lite folk här oxå. Vi får se hur det går. Önska mig lycka till.

utmattad. redan (?)

Totalt utslagen i soffan. Började bära ner grejer så att det går lättare imorn. Pyttsan va jobbigt det är. Har iofs inte fått i mig nån frulle än. Men efter tre vändor i trappan så är jag helt slut.
Nu ska jag göra nån macka och sen fortsätta. Vi blir en liten styrka imorn, B skulle jobba och H är trött.
Sen ska jag å pappsen klara oss själva i nya staden. Då är det iofs bara en trappa upp. Men det räcker nog.

Imorn börjar mitt äventyr. Hoppas ni följer mig på vägen...

en heldag kvar

Nu sitter jag i min nya lgh i "gamla" staden. I övermorrn går flyttlasset till den nya staden. Det känns inte så pirrigt som jag trott att det skulle göra. Antar att känslorna är "Det löser sig". Är lite förvånad över min reaktion eftersom jag i vanliga fall brukar oroa mig till tusen. Men när det händer stora grejer - då oroar jag mig tydligen inte så mkt. haha... så typiskt!

Ikväll ska vi ha inflyttnings- och utflyttningsfika i min lgh. Innan dess kommer hyresvärden och min nya hyresgäst.

Det är uppdatering på mitt liv det...

RSS 2.0