ödet??!

Va roligt (!?) att jag tänkte häromdagen att "det var länge sedan jag var riktigt negativ i bloggen". Det vill säga att det var ett tag sen jag var riktigt negativ och nere i övrigt... eftersom jag nästan bara bloggar när jag tycker att livet suger.

Men sedan gårdagen har jag kännt mig ngt dimmig, på dåligt humör, ledsen och kort stubin. Hoppas det går över och att jag börjar uppskatta läget och se det positiva i det hela. Håller tummarna för det...

När jag pratar med mamma så känns det som om jag begär för mycket av livet och att jag ger upp alldeles för lätt. Jag vet inte om det är så. Men nånstanns så tycker jag att alla vi är värda att känna sig hela och uppskattade på jobbet. Just nu är mitt liv i obalans. Jag känner att det fattas vissa bitar i privatlivet och jobblivet känns inte heller jättetillfredsställande. Hade någon av bitarna varit bra så kanske situationen funkat. Men nu när jag inte trivs på jobbet och undrar mkt över min privata situation - så känner jag mig lite missnöjd med tillvaron.

å nu försvann orden helt plötsligt. Jag ska sova...

jävla äckliga kris!!

Sådär. Nu har krisen även drabbat mig - personligen! Den där jävla äckliga finanskrisen.

Förlängning av provanställning. Tur i oturen!?! Men somvanligt så rasar hela min värld samman. DEPP!!!

Budget

För första gången i mitt liv har jag gjort en budget. Jag känner få människor som är så oekonomiska som jag... Jag kan inte hantera pengar. Så nu hoppas jag att budgeten räddar mig och håller koll på mig :)
Vi får väl se hur det går. Men hittills, två dagar, så har det gått bra. Spenderat 35 kr. haha. Frulle var ett måste!!

Prodiktiv - jajjamän!

För att ni inte ska tro att jag är en slapp jävel så ska jag skriva vad jag ägnat mig åt idag.

STORSTÄDAT lägenheten, gjort kyklinglasagne och köttbullar + dagens middag. Skakat mattor, rensat datorn, tagit tag i badrummet (kanske ingår i storstädning?)... diskat,diskat,diskat och diskat. Nu sitter jag i soffan och njuter av min produktivitet och tanken på att jag kommer passa utmärkt som hemmafru/husmor. yeah!!

Snart anländer H till stan och jag tror vi ska umgås...

...

Det är typ... STORM ute. Hjälp!
Det var allt för idag.

Bitterhet.

Jag hatar när jag blir bitter och missunnsam. Men det är mycket som är så himla tråkigt just nu... och mycket som självklart är himla trevligt... Vissa dagar ser man bara de trevliga sakerna, medan man andra dagar bara ser de tråkiga sakerna. Idag är en tråkig dag. Mitt liv handlar i stort sett endast om jobb, jobb, förbereda för jobb, samla energi, oroa mig... När jag träffar mina vänner så pratar vi samboförhållanden, jobb, jobb & jobb.  Ibland kanske det blir lite väder och vind och skvaller....Ah, ni förstår att det ibland känns allmänt tråkigt. När livet och alla samtal går på rutin.
Jag behöver få in nån i mitt liv som rör om och ställer till lite oreda. Jag tror jag skulle behöva lite action faktiskt.

Imorn ska jag å syster iväg på humorkväll...borde kallas så iaf. Björn Gustavsson, Måns Möller, Özz mfl. Det ser jag fram emot och hoppas verkligen att det är bra!!

Jag är oerhört glad för att min syster har tagit sitt pick och pack till stan. Då mycket trygghet har flytt stan, eller på andra sätt förändras. Så känns det UNDERBART att hon kommit hit. Min stjärna och på många sätt även min bästa vän!

Till helgen funderar jag på att joina en jobbkompis på hockey... på fredag skulle jag gärna gå på bio - nya bond. Får se om jag får med mig nån...

Tack för mig... och förlåt för att jag är bitter. PMS kanske??

62.92 kvm

På mitt hyreskontrakt står det att lägenheten är 54 kvm men när jag mätt (lite slarvigt men ändå) så är den 62.92 kvm. Har tyckt att den känns större än vad den är... och det verkar ju stämma!!
Jag klagar inte... jag har alltså flera kvadratmeter gratis!! hihi...

Det var allt för idag. tack å hej.

TattooIgår tatuerade jag mig. Bildbevis ovan :)
Lite stelt och huden är känslig, men hittills så tycker jag att det varit nästan smärtfritt (så även själva tatueringsprocessen). aja...
Lyssnar på låten Sparvöga. Eftersom jag glömt hur man lägger in Youtube-klipp här så får ni en länk. Betyder så himla mycket för mig, blir nästan tårögd varje gång jag hör den. Och Helene gör den ju JÄTTEJÄTTEbra!!


snuvad på konfekten...

...eller nåt liknande!

Jag & H triggar alltid upp varandra. Det är frustrerande. Två unga, kåta singelkvinnor. Kan det blir värre?! haha... Tror inte det. Snuvad på konfekten var dagens satalsämne - som vi båda har erfarenhet av. Sånt är inte skoj.
Ska inte bli mer detaljerad än så... Ingen idé att svamla om dessa intima grejer, det håller vi för oss själva. Men det är roligt hur man kan hålla sig till ett ämne en hel kväll. Det är ju en pina för en själv. Så enkelt är det. Smset är nära. Men jag tror att jag kan hålla mig faktiskt. hahah...

Helgen har varit lugn å skön. Kommit in i ett underbart flow och lunk. Lite för lugnt kanske. Igår var jag inte så party måste jag säga - jag drog nog ner feststämningen rejält med mitt vattendrickande och mitt ickedeltagande i diskussioner. Men så kan det vara - ibland orkar man inte delta - utan vill bara observera.

Idag har jag tvättat bilen och bytt vindrutetorkare. Kändes som om jag borde unna bilen det nu inför hösten. Regn kan vara härligt - men det vill ju till att man ser något genom rutan... Nu är den ren och fin... och säker (eftersom jag ser ut genom rutan när det regnar).

Svammel svammel. Nu ska jag sova. Varken trött eller vill sova. Men jag vet ju att jag måste. Annars är jag så sur och grinig imorgon. Ingen bra kombination. K & M - möte imorn. SUUUUCK.

myskväll.

Jag har min berömda "mys-med-mig-själv-kväll" ikväll. Behöver sånna här kvällar för att ladda batterierna. Vardagarna erbjuder så många "måsten" och aktiviteter så jag känner att jag ibland behöver en fredag för mig själv.

Idag har jag städat och gjort god mat. Nu har jag tänt massa ljus och kollar på tv. Antingen blir det film senare eller så går jag å lägger mig tidigt. Njuter gör jag iaf... av lugnet!

RSS 2.0