bitter? och sjuk?

Borde verkligen packa - men jag är inte särskillt pigg.
Förkylning på G?
Känner mig alldeles matt och har lite ont i halsen. Det är väl typiskt att man ska bli sjuk när julledigheten stundar?!

aja... Nu är i alla fall julklapparna inslagna och ett fick faktiskt ett rim. hehe...duktigt

Imorn är sista dagen med många på jobbet. Skönt att slippa vissa - men sorgligt att säga hej då till andra (de flesta).

Kompis A kommer tydligen till stan idag, blir faktiskt lite ledsen och besviken om hon inte kommer förbi och säger hej. Men i ärlighetens namn så skulle jag inte bli förvånad. aja... ska inte vara så bitter :)


"No he can't read my poker face"

En jättehärlig helg.
Fredag:
Pizza, tvmys och bio (Twilight) med syster. Filmen va skiiitbra och jag är som lugnast i hennes sällskap.

Lördag:
Vinteridrotter på tv, hälsade på jobbet och pratade med "gamlingen" (=knäsvag) :), besök från Säffle, god mat, vin-ost-kex-spelkväll med tjejerna.

Söndag:
Kollat tv typ hela dagen, förutom kort promenad och göra middag.

Nu funderar jag på vad jag ska göra med resten av kvällen. Antagligen tänder ju massa ljus och slår mig ner i soffan. Jag är helt slut och funderar på om jag börjar få feber (?). Nej tack.

kärlek

Allt är så himla blandat just nu! Jag längtar  hem så inni bomben. Vill inte jobba tre dagar till. Vill sitta i mamma å pappas soffa och bli ompysslad. Men aja... Bara att kämpa de sista dagarna.

Jag längtar efter att slippa det där dårhuset. Har insett hur illa jag mår när jag är där. Jag passar inte in, så är det bara. Men.... ALLA underbara människor. Mitt hjärta växer när jag tänker på dem och slår nog allt ett extra slag :). Jag trodde inte att man kunde bli kompis med tokiga och galna gubbar och killar. Men tydligen. Jag kommer sakna allas kramar och omtänksamhet. Allas skämt och underbara skratt. Och jag vet att dom kommer sakna mig oxå - ett litet tag iaf. Deras solstråle :D
Igår fick jag en busskalender och idag fick jag två biobiljetter(av arbetskamraterna alltså). Snällt.

Men livet går vidare och förhoppningsvis får jag behålla kontakten med några av dem... och kanske kan jag få lite kärlek av en av dem... men det återstår att se. Önsketänkande kanske ?? :)

Imorn blir det mys med syster... härligt.

pms, irritation och SMÄRTA

Just nu vill jag bara skrika och gråta - massor! Men jag tror att jag har nåt pausläge och inte orkar engagera mig i alla känslor. Eller så känner jag inget... aja. Jag vet inte. haha...

Har medvetet sagt nej till andras smärta just nu. Är en oerhört dålig vän som inte orkar hantera andras tårar, tankar och smärta. Men jag har nog med min egen och det är det enda som snurrar i mitt huvud. Jag kan inte hjälpa att jag tycker att andras problem är mindre än mina... fast jag vet att de inte är det. För man kan ju inte mäta smärtan och ångesten. hur jag än vänder mig så blir det fel. För jag kan inte ta in det dom säger och känner, och jag får enormt dåligt samvete av att det är som det är nu. Men det får vara så ett tag och jag hoppas att de vill ha mig som vän när jag orkar igen.

Detta är sista hela veckan på jobbet. Jag har hittat en energi som jag inte trodde fanns. Trodde inte att man kunde motivera sig att jobba bra när man visste att det bara var ngr dagar kvar på jobbet. Men tydligen så går det och jag tycker att det är lite skoj. Jag känner inget ansvar längre och gör lite som jag vill ;). Jag kommer säkert i framtiden tacka min stjärna för att jag kom i från det där dårhuset... Det är en sjuk organisation som jag inte kan jobba i med dom arbetsuppgifter jag har idag. Jag kan inte stå för hur personalen behandlas. Jag kanske skulle kunna ha ett annat jobb - där jag inte behöver bry mig. Men det jobbet jag har nu - kan jag inte utföra i den organisationen just nu.


All I want for christmas...

.. is You ! :)

hehe...

ett "big happening" är att en av mina orkideer blommar om. Jag blir lycklig varje gång jag kikar på den och ser att knopparna blir större och större. haha. Va lättroad man kan vara! :)

Min önskelista för denna julen är väldigt kort. I och med att jag blir arbetslös rätt snart så känner jag att jag hellre får pengar so går tillbaka till mamma å pappa som har betalat min bil... Men jag har tre saker på önskelistan:
* hörlurar till min Ipod
* ansiktscreme
* eltandborste

Det var allt. Skönt att inte ha en lång önskelista. Märks att man börjar bli gammal :)

Förkylning börjar komma krypandes. Lite skönt faktiskt. Eftersom det är så drygt på jobbet så kan jag lika gärna vara hemma... Aja. Hoppas dock att det går över fort för jag orkar inte vara sjuk länge.. Det brukar bli långtråkigt.

Har haft en fin helg med mamma och syskon. Vi åkte till Falun och bodde på nåt spahotell. Det var mer hotell än spa. Men jag badade iaf bastu, simmade några längder och fick en helkroppsmassage. Vi åt julbord, gick på julmarknad och shoppade. Trevligt Trevligt. Gårdagen var dock inte lika trevlig. När vi kom hem bröt helvetet lös och vi hade familjegräl. Jag var inte med å bråkade men la mig i och blev ledsen. aja.. i vilket fall så tror jag att det var en lyckligare familj innan jag åkte. Det var skönt.


självisk & oempatisk

När man har mycket med sig själv - så orkar man inte engagera sig i andra. Får dåligt samvete men orkar helt enkelt inte bry mig. Sorry vänner. Snart hoppas jag att jag är på banan igen, men tills dess så hoppas jag att ni har lite tålamod.
Avslutet närmar sig, och jag längtar på nåt märkligt sätt. Eller märkligt är det ju inte - eftersom ju numer vantrivs kopiöst mycket. Arbetsplatsen suger och folket på toppen har ingen empati och känsla för rätt & fel. Skönt att lämna. Men kommer sakna alla pappor och bröder. Underbara allihop (eller ja... de flesta).

Nu söker jag efter mig själv igen. Känns som om jag tappat bort mig själv på vägen, efter examen. Jobbet har gjort mig till någon jag tror att jag egentligen inte är. Nu börjar resan att hitta mig själv igen- och motivationen.

RSS 2.0