död (?)!!

Låt mig icke uppleva en natt till som denna!!
Usch...

Är så trött. Det känns så fel. ... men så rätt.
jaja...

Nu ska jag duscha å sen SOVA!!

changes...

Hintade lite om förändringar igår. Idag blev det bestämt, och imorn blir det officiellt. Det är typ "ett litet steg för människan, men ett stort steg för mig" :). Jag tycker det är stort att få ett så stort ansvar så fort. Några vänner fattar, men familjen bryr sig föga. Pappa undrade bara om jag inte kunde få en mobil av jobbet. hahaha... Svårt att motivera den förmånen eftersom jag kommer sitta kvar på samma ställe! :)

Men hon jag ska ta över arbetsuppgifterna från fick reda på att hon ska "gå neråt" idag och var jätteledsen och det var väldigt jobbig stämning på jobbet. Sånt är inte alls kul och jag vill gärna att ingen ska gå å må dåligt på jobbet... det känns så väl när det är ngt som inte stämmer.

aja. Nu ska jag stänga ner burken... huvudet exploderar snart....

min helg

För att inte glömma bort denna helgen så skriver jag  nu några rader om vad jag pysslat med :)

I fredags kom min date, han åkte hem igår. Inga mer detaljer än så.
Igår kom två klasskompisar med en tillhörande pojkvän. Fest med pojkvännens lumparkompisar på Kåren. Hade jätteskoj, men åkte hem och däckade av trötthet runt halv ett. Vilken nybörjare jag är :)

Riktigt bra helg och jag hoppas att jag är laddad för en ny arbetsvecka... måste vara laddad för jag tror och hoppas att förändringar sker den kommande veckan.

underbara helger!

Så var ännu en helg till ända.
Gjorde ett bra val som åkte till Norpan. Haft en jättebra helg. Gracias!! :D

På fredagen blev det tacomys framför let´s dance med kussen. Alla andra somnade väldigt fort. hahha.. Ngr vinglas blev det oxå, tillsammans med massa skratt.
På lördagen hade jag farbror Wille som sällskap. Vi (jag) tog sovmorgon till hans förtret. Han var inte alls glad på mig. Hoppade på mig kl 08.10, men fick sova lite längre när han spelade Guitar Hero på högsta volym. haha. En tur på stan hann vi med, där vi besökte bla. systemet osv. Moster hanns oxå med. Gillar att kunna kliva in på salongen å få mina ehov uträttade väldigt snabbt. Det tackar man för. Måste försöka vaxa benen snart, det hade jag inte tid med denna gång.
Efter stan åkte vi till badhuset. Wille var laddad till tusen och vi plaskade drygt 2 timmar. Inte illa för att vara mig. Man blir jävligt trött å hungrig av bad så vi stannade till på donken påväg hem och sedan låg vi skavfötters i soffan och gäspade (och sov).
Igår kväll mötte jag upp olle. Fest med fina tjejer och grymt kul att träffa henne. tanter som vi är så kom vi inte ut, men vad gör det när man har trevligt på hemmafesten (?)!!
Idag vaknade jag tidigt för att vara mig en dagen efter. Blev lunch/fika på stan ... mysigt värre.

Påväg hem stannade jag till på gamla jobbet och blev uppdaterad om allt.

En finfin helg med andra ord.
 
Nu laddar jag för en ny arbetsvecka som innehåller hårt arbete under press, samt en hemfärd.

jag blir kvar?!

Trevlig date med min chef idag. :)
Resa till annan stad för utbildning, vi fick ensam tid och det var väldigt bra :D

Jag har kännt nu på sista tiden att jag nog faktiskt vill vara kvar ett tag till på jobbet. Jag vet inte hur länge, men ett tag till iaf. Jag vill se vad det utvecklas till.
Jag sa detta till min chef, samt några andra önskningar. Han var positiv och berättade om sin plan. JA JA JA JA!! :)
Sjävlklart bestämmer inte vi över vad som händer, inte i alla lägen. Men det känns verkligen som om vi är på samma spår och att han faktiskt förstår mig. Är det honeymoon eller kan det vara såhär bra!?
jaja... det återstår väl att se.

Jag känner mig glad,.. kanske faller bitar mer å mer på plats.

däckad och knockad.

påväg hem från jobbet idag så kände jag mig för första gången på länge lite nere. kände mig oerhört trött, och gör det fortfarande.
Köpte lite onyttigt på vägen och intalade mig i vanlig ordning att detta var jag värd. haha.. jag vet inte.

Men är man däckad och knockad så är man :)

Helgen var grym. tack tack tack.
L var här. Jag tyckte det var urmysigt. Tacomiddag, vin, cider, promenad vid mälaren, stadsvandring, libanesisk mat, bio, jill johnson, fika,... med mera med mera. underbart helt enkelt.

Kommande helg blir det nog norpan. Ska bli skoj. Hoppas jag är lite piggare då :D
Kussemys och ollemys. lite fest oxå. Blir nog bra det.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Som sagt, helt slut!

RSS 2.0