livet ler inte åt mig just för studen

Gillar inte när man får dippar i livet - orsakad av hjärnspöken! Min magkänsla stämmer hälften av gångerna jag får för mig nåt sånt här.
Idag var jag på utbildning - det var segt men rätt lärorikt. Kändes lite som att dom som var där hade en konstig attityd - eller i alla fall några av dom. Det gillar jag inte alls, tycker inte om när man är förmer än andra. Men fick en rundvandring och insåg sen att det finns nog ändå många inom företaget som är nåt att ha.
När jag kom tillbaka till kontoret ramlade jag över ett mejl som jag inte egentligen skulle ha läst. Mejlet plus dryga kommentarer på utbildningen gjorde att hjärnspökena började surra. Om det är som jag tror så är det förändringar på gång i företaget. Det kan ju vara bra... men jag tänker längre - och förlorar jag min chef (vilket är långt bort i tankebanan) så vill jag inte vara kvar längre.
Så imorn ska jag kolla över mitt CV och sen söka lite jobb. .. eller förrsten - kanske söka jobb. Kanske kommer på bättre tankar imorn :) man vet aldrig.


perfekt "start" på dagen

På helgerna ställer jag numer kl. på 09.50 för att hinna få igång ögonen så jag kan kolla på Gilmore girls som brukar börja kl. 10.
Så startade även denna helgmorgon. Kollade Gilmore Girls och kokar kaffe och äter frulle i pauserna.
Mörslade lite, kollade på lite annan tv, tog en promenad till macken och köpte DN. Kollat på två avsnitt SATC, just ätit mat och nu har jag hockey på tvn.
Kanske låter som en vanlig söndag, men jag tycker att denna dag har startat perfekt. Fick jag önska något så skulle jag gärna ta en lång fika med nån på stan och sedan avsluta dagen med att kolla på film med någon.
Men det kommer nog inte hända, men dagen har hittills varit grym iaf!


status.

Tänkte bara kludda ner vad min söta chef sa idag. Jag ska ta över ett bolag från en av mina, konstiga, kollegor. Ingen stor grej av det men bolaget stretar emot lite & vill ha kvar min kollega. Pratade med min chef och bad honom agera på nåt sätt.
"Dom vet vad dom har, men inte vad dom får. Dom får nåt mycket bättre". ja... det gjorde min dag :)

I övrigt så tog jag mig ur den där svackan jag hade sist jag skrev. Vet inte när jag kom upp på fötter igen, men det tog väl inte så lång stund. Sommaren har varit bra, men det har gått rätt segt på jobbet. Men nu kör vi i ultrarapid igen och jag hinner inte riktigt med :). Som det ska vara...

Har träffat en kille, en riktigt lång en. Jag tyckte det var rätt trevligt, men jag tvekar på att det är ömsesidigt så vi får väl se. Har inte så stora förhoppningar.
En erfarenhet rikare.

Thailand är bokat, januari. Jejee... blir nog bra! Ledighet och sol och värme. Aldrig fel. Familjen +1.

RSS 2.0