limbo

Just nu lever jag lite i limbo. För några veckor sedan var jag i "extrem-limbo", just nu i "medium-limbo".

För några veckor sedan hade jag sagt upp min lägenhet och sagt upp mig från jobbet. Jag hade inte fått några nya anställningspapper och hade inget boende.
Nu har jag fortfarande sagt upp min lägenhet och sagt upp mig från jobbet. Men jag har fått anställningsbevis, träffat (nästan alla) nya arbetskamrater och skaffat 1/4 boende (en säng i ett vardagsrum :)). Det enda som fattas just nu för att ta mig ur limbo-tillståndet är alltså ett heltidsboende (så att jag har 1 1/4 boende). konstig ekvation, men hoppas att den går ihop så småningom.

Träffen med arbetskamraterna var i början jobbig. Jag hade fått feladress, och när jag fick rätt adress så hittade jag inte. I min lilla, lilla by... haha. Men det tog sig vartefter och nu känns det bra, men självklart pirrigt ändå. och osäkert. Men det är väl där jag hittar kicken förstår jag.

Förresten har jag köpt bil också. Men jag tror att min bil-otur förföljer mig. Men vi får väl se. Jag tror att mina vilar trivs i V-land - så det blir nog bra bara vi kommer hem :D


kickar

Jag är en person som ofta söker kickar. Jag är rastlös och bryter upp från mitt liv vartannat år ungefär. Ständigt. Jag undrar när detta tar slut och jag stannar till och är nöjd? Någonsin? Min förhoppning är att jag återvänder hem och hittar mig själv och blir nöjd. Skaffar kikcar på annat sätt än att byta jobb, byta lägenhet och stad på engång.

Ja vi får väl se...

Jag fick nyss en kick. En lyckokick av det lilla. En fin människa - ett fint, kort samtal. Det fyller hjärtat, ger en kick och glädje. Fantastiskt. Det är dom där människorna jag ska flytta hem till.

RSS 2.0